Voita Bingoon.fi-sateenvarjo!

Suojaudu syyssateilta Bingoon.fi-sateenvarjolla!

 

Bingoon.fi-syyskisassa arvotaan kuukauden ajan laadukas sateenvarjo. Osallistu päivittäin ja lisää voittomahdollisuuksiasi!

Osallistu kisaan!

 

Saapuvan syksyn kunniaksi Bingoon.fi arpoo päivittäin sateenvarjon pelaajien suojaksi. Varjoissa on automaattiavaus ja turvallisuutta lisäämässä reunassa heijastava nauha. Kaikki Bingoon.fi -palveluun rekisteröityneet käyttäjät voivat osallistua kilpailuun täysin ilmaiseksi.

Klikkaa tästä ja osallistu kisaan Bingoon.fi -sivustolla. Voit myös kutsua ystäviäsi mukaan bingoilemaan ja kisaamaan: kaikki uudetkin pelaajat pääsevät heti mukaan sateenvarjoarvontaan. Lisäksi palkitsemme sekä sinut kutsujana että kutsutun ylimääräisellä bonuksella, heti kun kutsuttu tekee ensimmäisen pisteostoksensa.

Syyskisaan voi osallistua ajalla 15.9.–15.10. ja arvontoja suoritetaan päivittäin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla, ja voittajien nimimerkit julkaistaan Bingoon.fi -sivustolla. Muista varmistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein!

Terveisin
Bingoon.fi asiakaspalvelu

Bingoon.fi Facebookissa
PS. Tsekkaa Bingoon.fi Facebookissa!

 

 

Mikäli et halua vastaanottaa uutispostia, voit palvelun kohdasta "Muuta omia tietojasi" poistaa ruksin kohdasta "Minulle saa lähettää Bingoon.fi:n uutisia".